Tahukah anda?

Diet pemakanan mempengaruhi keadaan pundi kencing anda. Dari jus sitrus hinggalah ke cili, semua jenis pemakanan mampu memberikan kesan buruk kepada pundi kencing anda.

Menyimpan diari pundi kencing membolehkan anda mengetahui apa yang mempengaruhi diri lantas membolehkan anda mengurus masalah lemah kawalan kencing.

Ketahui lagi

just an icon

Kebanyakan wanita yang mengalami masalah lemah
kawalan kencing bergantung kepada liner dan pad
Poise® untuk perlindungan yang selesa bagi
menjalani kehidupan seharian yang aktif
dan dinamik.

Perbezaan produk Poise®

Dalam pencarian produk untuk perlindungan dari kebocoran masalah lemah kawalan kencing, anda mungkin tertanya-tanya apakah perbezaan antara produk Poise® dengan produk biasa yang digunakan ketika haid?

Walaupun kelihatan seperti liners dan pads biasa, liner dan pad Poise® direka khas untuk perlindungan maksima bagi wanita yang mengalami masalah lemah kawalan kencing.

Sebab-sebab mengapa harus anda gunakan liner atau pad Poise® berbanding produk kebersihan:

  • Daya Penyerapan Tinggi yang mampu Mengurangkan Bau dan memberi keyakinan untuk terus kekal segar
  • Teknologi Dry-Touch yang pantas menyerap kebasahan untuk anda kekal segar, kering dan elak daripada berbau
  • Menyerap tiga kali lebih banyak cecair berbanding produk kebersihan untuk kepastian kepada diri sendiri
  • Lembut, Lapisan Dry-Touch membantu anda kekal segar dan selesa
  • Bahagian tepi pad yang dapat membantu mengelak kebocoran

Produk-produk Poise® adalah lebih premium berbanding produk biasa kerana keupayaannya untuk menyerap dengan lebih baik. Dalam jangka masa panjang, ianya lebih menjimatkan kerana anda kini tidak perlu kerap menukar liner dan pad biasa anda.

Lihatlah kepelbagaian Produk Poise® yang sepenuhnya dengan lebih dekat lagi - liners atau pads dan kepentingan setiap satu produk ini. Atau, anda boleh menggunakan Alat Memilih Produk kami untuk mencari Produk Poise® manakah yang sesuai buat anda dan anda boleh dapatkan sampel percuma dengan melakukan permintaan sampel percuma.

Menguruskan Masalah Lemah Kawalan Pundi Kencing ini bukanlah sukar dengan Produk Poise® yang menawarkan perlindungan maksima.

Lihatlah kepelbagaian Produk Poise® di bahagian barangan penjagaan wanita di rangkaina pasaraya dan farmasi berhampiran rumah anda.

Which product would you like?

Which product is right for you?

Nipis Sederhana Tebal
Liners yes yes  
Pads   yes yes

Liner dan pad Poise® adalah small, discreet dan perlindungan yang selesa untuk para wanita dengan masalah kebocoran yang sedikit sehinggalah sederhana. Walaupun ia dilihat dan dirasai seperti pad dan liner kebersihan biasa yang lain,

tetapi produk Poise® telah direka khas untuk lebih penyerapan dengan lapisan atas yang halang rasa basah pada kulit dan mempunyai daya penyerapan tinggi untuk mengekalkan kesegaran dan keselesaan.