Tahukah anda…

Diet pemakanan mempengaruhi keadaan pundi kencing anda? Dari jus sitrus hinggalah ke cili, banyak jenis pemakanan mampu memberikan kesan buruk kepada pundi kencing anda.

Menyimpan diari pundi kencing membolehkan anda mengetahui apa yang mempengaruhi diri lantas membolehkan anda mengurus masalah lemah kawalan kencing.

Tanya pakar

just an icon

Lemah Kawalan Kencing

Walaupun masalah Lemah Kawalan Kencing bukan sesuatu perkara yang yang menjadi pokok perbincangan di kalangan rakan-rakan anda, anda mungkin terkejut mengetahui bahawa satu per empat daripada SEMUA wanita akan mengalami masalah lemah kawalan kencing pada satu tahap dalam hidup mereka*.

Produk Poise® membantu wanita mengawal masalah Lemah Kawalan Kencing, pada masa yang sama memberikan informasi, fakta-fakta dan nasihat mengenai jenis masalah lemah kawalan kencing, serta apa yang anda boleh lakukan untuk mengawal masalah anda.

+ Perspectives in the Global Incontinence Market, 2001

Apakah jenis lemah kawalan
kencing yang anda alami ?

Jenis-jenis lemah kawalan kencing

Produk-produk Poise®

Wanita yang mengalami masalah lemah kawalan kencing boleh menggunakan Poise® liner dan pad untuk perlindungan yang lebih selesa.

Ketahui lebih lanjut berkenaan masalah lemah kawalan kencing

Masalah Lemah Kawalan Kencing adalah masalah biasa yang dialami oleh wanita-wanita di Singapore. Terdapat pelbagai produk dan bantuan untuk membantu mengawal masalah berkenaan dan membolehkan seseorang menjalani kehidupan dengan lebih yakin dan selesa. Dengan memulakan dan menyimpan diari pundi kencing hinggalah kepada senaman otot lantai pelvik membolehkan anda mengawal masalah ini. Jika anda ingin mencari sebarang informasi dalam menangani masalah yang anda alami, anda boleh melayari peta laman Poise® atau hubungi kami. Kami akan membantu anda memilih produk yang sesuai, dan jika anda masih ragu-ragu, anda boleh bertanya kepada pakar kami.